• Om os
  • Filosofi
  • Kantinedrift
  • Restauranter
  • Jobs
  • Kontakt og rådgivning
B&W Hospitality
oeko-bronze

 


B&W HOSPITALITY DRIVER KANTINERNE

B!NGS på Vesterbrogade 149, 1620 København V
SKÆLBÆKGADE i Skelbækgade 2-4, 1717 København V
TIETGENS HAVE, Østbanegade 121-123, 2100 København V

UGENS MENU

Sådan kommer du igang med GoPay

Når vores gæster går til frokost, handler det om andet end blot at blive mæt. Det handler om ny energi, gode oplevelser, en snak med kollegaen, sundhed og nydelse. Derfor er vores fokus på helheden! Maden er så meget mere end blot en fyldt tallerken – det er passion, nydelse, samvær, miljø og holdning.


Mad, råvarer & økologi

Sund mad er vigtig for os, og vi har nogle klare krav til maden og råvarernes kvalitet – den skal være 100 % i orden håndværksmæssigt. En ret bliver aldrig bedre end de råvarer, den er lavet af. Derfor har vi faste standarder for, hvilke råvarer vi køber og ikke køber. Som hovedregel køber vi råvarer i sæson, da de smager bedst. Vi foretrækker lokale råvarer, da den korte afstand fra jord til bord er god for kvaliteten.

Vi undgår kød fra industrielt opdrættede dyr og foretrækker frilandsopdrættede grise, kvæg og fjerkræ. Vi tror på, at tilfredse dyr smager bedre. Det gør et stigende antal af vores gæster også. Derfor stiller vi krav til vores leverandører, både hvad angår dyrenes opvækst og transport til slagterierne. Størstedelen af vores kød kommer fra Danmark, og det giver gode muligheder for at sikre kvaliteten.

Når vores grøntsager følger årskalenderen, som en integreret del af den måde vi tænker menuer på, så har vi perioder, hvor vi sætter fokus på bestemte råvarer. Samtidig sørger vi for, at der hele tiden er overraskelser på menuen, der får de spisende til at blive opmærksomme på og glæde sig over sæsonen.

Alle vores kantiner har som minimum det økologiske spisemærke i bronze. Så er råvarerne nemlig uden tilsætningsstoffer - og med mere smag!

Vi er ikke fanatiske modstandere af halv- og helfabrikat, men vi skræller og snitter vores grøntsager på stedet. Vi bager vores eget brød, sylter selv og laver vores egen fond og supper. Så ved vi, hvad maden indeholder og undgår tilsætningsstoffer og uønskede e-numre i vores serveringer – og så er det hjemmelavede bare altid bedre.


Kontakt

B&W Hospitality
Vesterbrogade 149
1620 København V
Tlf.: +45 33 27 00 00
Mail: kontakt@bogwhospitality.dk


Jobs

Send os en mail med cv og ansøgning; så kontakter vi dig.
Send den til kontakt@bogwhospitality.dk


Rådgivning og udvikling

Jakob Blom, erfaren rådgiver inden for Food & Beverage.
Rådgiver og udvikler strategiske Food & Beverage-koncepter.

Referencer:
Tivoli Food Hall
Københavns Lufthavn

Kontakt