• Om os
  • Filosofi
  • Kantinedrift
  • Restauranter
  • Jobs
  • Kontakt
B&W Hospitality
oeko-bronze

FLEKSIBILITET, SERVICE,
VARIATION, KVALITET OG SMAG

Maden skal smage godt, være sund og give ny energi, og den smager bedst, når stemningen og servicen i kantinen er god – for os er hver eneste servering vigtig. Vi ved, hvor meget den bedste service betyder for alle, derfor gør vi os ekstra umage med, at alle føler sig velkomne i kantinen. Gennem fleksibilitet og den bedste service, skaber vi en kantine, alle kan være stolte af.

En kantine hvor ikke kun det velsmagende og sunde måltid nydes, men en kantine der også handler om nærvær og godt værtskab. Vores vigtigste opgave er at skabe de bedste rammer om gæsternes måltider. Når vores gæster går til frokost, handler det også om andet end blot at blive mæt. Det handler om ny energi, gode oplevelser, en snak med kollegaen, sundhed og nydelse. Derfor er vores fokus på helheden! Maden er så meget mere end blot en fyldt tallerken – det er passion, nydelse, samvær, miljø og holdning.


Mad, råvarer & økologi

Sund mad er vigtig for os, og vi har nogle klare krav til maden og råvarernes kvalitet – den skal være 100 % i orden håndværksmæssigt. En ret bliver aldrig bedre end de råvarer, den er lavet af. Derfor har vi faste standarder for, hvilke råvarer vi køber og ikke køber. Som hovedregel køber vi råvarer i sæson, da de smager bedst. Vi foretrækker lokale råvarer, da den korte afstand fra jord til bord er god for kvaliteten.

Vi undgår kød fra industrielt opdrættede dyr og foretrækker frilandsopdrættede grise, kvæg og fjerkræ. Vi tror på, at tilfredse dyr smager bedre. Det gør et stigende antal af vores gæster også. Derfor stiller vi krav til vores leverandører, både hvad angår dyrenes opvækst og transport til slagterierne. Størstedelen af vores kød kommer fra Danmark, og det giver gode muligheder for at sikre kvaliteten.

Når vores grøntsager følger årskalenderen, som en integreret del af den måde vi tænker menuer på, så har vi perioder, hvor vi sætter fokus på bestemte råvarer. Samtidig sørger vi for, at der hele tiden er overraskelser på menuen, der får de spisende til at blive opmærksomme på og glæde sig over sæsonen.

Alle vores kantiner har som minimum det økologiske spisemærke i bronze. Så er råvarerne nemlig uden tilsætningsstoffer - og med mere smag!

Vi er ikke fanatiske modstandere af halv- og helfabrikat, men vi skræller og snitter vores grøntsager på stedet. Vi bager vores eget brød, sylter selv og laver vores egen fond og supper. Så ved vi, hvad maden indeholder og undgår tilsætningsstoffer og uønskede e-numre i vores serveringer – og så er det hjemmelavede bare altid bedre.


Kontakt

B&W Hospitality
Vognmagergade 8B
1120 København K
Tlf.: +45 40307299
Mail: jb@bogwhospitality.dk


Jobs

Send os en mail med cv og ansøgning; så kontakter vi dig.
Send den til sgw@sult.dk


MAD MED HJEM - APP

I vores kantine på B!NGS, Vesterbrogade 149, kan du hver dag bestille lækker, sund og nem mad lige til at tage med hjem, varme op og servere.

Download vores app 'B&W Hospitality' via App Store eller Google Play

Google Play
App Store